首页  收藏                简体 繁体 English 手机即时比分
   精彩推荐
更多
恒大亞冠強攻鹿角[05-23]
意甲水皮對決比斯卡拉巴勒莫....[05-22]
維京頹勢不易反彈[05-22]
法国U20未齐脚削胜算[05-22]
东方报章,东太拆局,东方日....[05-21]
东方报章,东太拆局,东方日....[05-21]
哈利冧莊神射手要問過A山[05-21]
渡邊年:屈福特無情寧撐曼城[05-21]
巴塞三分“伊”絲執[05-21]
祖雲達斯“克”日功成[05-21]
巴塞势炒伊巴盼奇迹卫冕[05-21]
皇马争胜完美夺冠[05-21]
笛子波童:阿根廷U20揭幕....[05-20]
羅馬爭亞勢割“禾”[05-20]
拿坡里定能勝“天”[05-20]
汉堡火併禾堡非胜不可[05-20]
英格兰阿根廷U20有恶斗[05-20]
恆大守土撼蘇寧[05-19]
新星撐起赫爾辛基[05-19]
爱斯宾奴料赢颓兵格兰纳达[05-19]
你目前所在位置>>190bb.com>>国际篮坛>>法達斯維:FC廣州獵鹿大搜捕


发布时间: 2017/5/23 11:29:36 来源:互联网

踢球者比分:http://score.190bb.com/

今晚亞冠盃16強首回合爆發「中日大戰」,由中超班霸FC廣州(廣州恒大淘寶)主場迎戰日職勁旅鹿島鹿角。恒大巴西3寶荷西保連奴、阿倫卡華路及列卡度高拉特火力強勁,但鹿角為爭作客入球唔會死守,預計呢場入球騷一觸即發,中位數2.5球嘅1.68倍入球大有買趁早。
 
(Now 671及Fox Sports Play周二晚上8時直播)
 
每逢亞冠開波前,恒大都會發布自家海報造勢,今次佢哋嘅主題就係「鹿死誰手2」,其中個「手」同「2」字用咗恒大球員一次死球戰術嘅跑位入波而砌成,「2」字係指今仗是繼2015年亞冠分組賽後,恒大再次主場迎戰鹿角,嗰次佢哋主場就係贏4比3,擺明係想再度令「鹿死」嘅爭勝決心,頗有心思。事實上,恒大進攻極度倚重巴西3寶荷西保連奴、阿倫卡華路及列卡度高拉特,3人合共包辦恒大今屆18球中嘅12粒,其中阿倫卡華路有5球位列亞冠盃射手榜次席,今仗必藉地利搶攻。
 
鹿角後防雙將或缺陣
鹿角有3大主力遠藤康、里奧施華及植田直通受傷好大機會缺陣,其中施華同植田更係防線重心,佢哋唔出得難免會影響防守。不過鹿角上仗聯賽收起大部分主力輸畀川崎前鋒,明顯為留力打呢場,既然防線問題多多,今仗隨時以攻代守,特別係射手鈴木優磨與金崎夢生,佢哋喺今屆已合共攻入7球,令呢支日職勁旅在近5仗亞冠盃喪轟11球,全部總入球皆開3球或以上,預計佢哋作客都唔會縮,中位數2.5球大盤穩陣。



      【发表评论】【推荐】 by 踢球者     
分享到:

关于我们 | 联系方式 | 支付方式 | 在线咨询 | 代理合作 | 设为首页 | 收藏网站
CopyRight (c) 2003-now www.190bb.com 踢球者,踢球者网 All Rights Reserved
本站力求提供及时有效的信息但并不保证所有信息真实可靠及无错漏,请用户在使用前自行鉴别。
本站所提供的那时比分、赛事分析等信息仅供参考,且作个人兴趣爱好、自娱之用。
本站不承担用户使用本站信息参与各项活动而产生的费用和损失。
网站备案号:粤ICP备13060844号-1